Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Milli Kaleci Yasar’in Anilari

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[img]smileys/smiley36.gif[/img]bende bunu okumustum vatanda olaylari o abdülkerim isimli abimiz anlatiyodu..

ama onun anlattigiinda ceza sahasinda rasit çetiner linekeeri kaybetmis abdülkerime sormus linekeri gördün mü o da demis sen bana benim adamin yerini söle bende sana onu sölimm [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
    SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

Çok komik ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]

özellikle buralar -yedikleri (!)içtikleri ayri gitmez' Evet sayin izleyiciler,ingilizlerin bir atagini daha gol yiyerek savusturduk.Evet sayin izleyiciler, mac bitti daha gol yiyoruz...
      [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

Abi bu ne ya yarim saattir güLüyorum...

Spiker tam bomba kesin bizim oraLidir böyLe bir CümLeyi ancak bizimkiLer kurar yav..

Maç bitti haLa goL yiyoruz [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]adam birde efsane anilar diyo yaf. [img]smileys/smiley36.gif[/img]destan yazmislar ya [img]smileys/smiley36.gif[/img]kesin FeBe lidir bu kaleci [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
          Çalışıyor...
          X